Bloggar jag läser..Vrf också!

http://melissashastblogg.devote.se/ : Jag läser Melissas blogg för hon är min kompis! Den är bra,men kan bli bättre!Hon har hyfsat bra uppdatering och hennes design är ganska snygg! Hon är världens sötaste kanin och rider Ellie riktigt bra!
 
http://hastgladamatilda.blogg.se/ :Matildas blogg är både bra och rolig! Bra inlägg och ganksa bra uppdatering! Designen är också riktigt fin!!
 
www.ponnysanning.se/ :Älskar denna bloggen! vet inte varför men den är grym!!
 
www.nellieberntsson.se/ :Hennes blogg är också riktigt bra! Hon har bra uppdatering,snygg design och roliga inlägg! Tummen UPP!!!
 
www.wecandoittogether.blogg.se/ : Stella har bra och seriösa inlägg,riktigt fin design också! Uppdateringen är sådär,kan bli bättre.Men inläggen hon skriver är SHÄÄÄÄR läsvärda!
 
www.sofiakrantz.webblogg.se/ :Asså shiiit vilken fota blogg.Lovar att ingen fotar så bra som Sofia..Sofia är en vän till mig och hon fotar som ingen annan! Värkligen tummen UPP för dig Sofia!!!
 
Några bloggar som jag läser daglingen! Finns så klart fler.Men dem här har det där lilla ekxtra som jag gillar!!
 
//Ebba<33
 

Kommentarer
Postat av: Stella

Roligt att du gillar min blogg!! :') Uppdaterar inte såå mycket då jag inte har så mycket roligt att blogga om, men vet att det kan bli bättre.
sv: Jag och Lucy planerar att hoppa 70cm då det är våran första hopptävling tillsammans samt att jag bara har hoppat henne en gång sedan augusti, blir nog en gång till innan :)
Ska du vara med? :)

2012-11-10 @ 16:34:30
URL: http://wecandoittogether.blogg.se
Postat av: Sofia

Haha, tack så mycket! Vad snällt av dig. :)

BLÖH-BLÖH!

2012-11-10 @ 20:18:22
URL: http://sofiakrantz.webblogg.se
Postat av: sandra

Kika gärna in på min :)

2012-11-10 @ 20:41:58
URL: http://ms.weride.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0